Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΕΛΟΥΝΤΑΣ

Megaro

Ψαροταβέρνες
Megaro
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΛΑΣΙΘΙΟΥ
 ΔήμοςΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 ΠόληΕΛΟΥΝΤΑΣ
 Email info@megaro-restaurant.gr
 ΔιεύθυνσηSxima Eloundas
 ΤΚ72053
 Τηλέφωνο2841042220
 Φαχ
 Web sitemegaro-restaurant.gr
Στην βόρεια ακτή του νησιού της Κρήτης βρίσκεται η Μαγική Ελούντα πόλη και κοινοτικό διαμέρισμα του νομού Λασιθίου και ανήκει στον Δήμο του Αγίου Νικολάου. Η ιστορία του χωριού Ελούντα είναι πλούσια και συναρπαστική.

Από ένα άσημο μικρό ψαροχώρι στα μέσα του 20ου αιώνα, μετατράπηκε σε ένα παγκοσμίας φήμης τουριστικό θέρετρο στις αρχές του 21ου αιώνα.

Κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της Κρήτης και συμμετείχε ενεργά στην Μινωική Περίοδο με ικανοποιητική ανάπτυξη και παραγωγή ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα. Γύρω από την Ελούντα βρίσκονται πανέμορφες παραλίες κάθε είδους.

Κοντά στο λιμάνι και τα πολυτελή resorts, θα βρείτε την αμμώδη οργανωμένη παραλία της Ελούντας.

Στην πλατεία του πανέμορφου αυτού χωριού, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα βρίσκεται και το πρώτο κτίριο που χτίσθηκε στην Ελούντα το 1906. Στο συγκεκριμένο κτήριο, διαμορφωμένο σήμερα σε ένα όμορφο, άνετο και φιλικό περιβάλλον στεγάζετε η οικογενειακή ψαροταβέρνα Μέγαρο από το οποίο πήρε και το όνομα της.

Στο Μέγαρο της Ελούντας που πλέον έχει γίνει και στέκι καλοφαγάδων, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ φαγητά νόστιμα και καλομαγειρεμένα που ετοιμάζονται με φροντίδα και μεράκι χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και αγνά υλικά.

Στην οικογενειακή ψαροταβέρνα Μέγαρο…!!!

…Ακούς τον ήχο του κύματος που σκάει απαλά δίπλα σου,

…Γεύεσαι... ποικιλίες από μαγεμένα ορεκτικά,

…ζεστά εδέσματα,

…ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά,

…σπεσιαλιτέ που πλημμυρίζουν το στόμα, που αποτυπώνονται στο μυαλό και που φέρνουν αναμνήσεις από σπιτική κουζίνα.

Η ποιοτική, γρήγορη εξυπηρέτηση και η κρητική φιλοξενία της οικογενειακής ψαροταβέρνας Μέγαρο, θα συμπληρώσουν και θα ολοκληρώσουν για σας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!!!