Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Giorgos

Ψαροταβέρνες
Giorgos
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΦΑΙΣΤΟΥ
 ΠόληΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
 Email tavern.giorgos@hotmail.com
 ΔιεύθυνσηKALAMAKI
 ΤΚ70200
 Τηλέφωνο2892045311
 Φαχ
 Web site
 
Το Καλαμάκι είναι ένας παραθεριστικός προορισμός στη νότια Κρήτη και καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες των καλοκαιρινών επισκεπτών του αφού διαθέτει ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και καταπληκτικό φαγητό.
Η μεγάλη παραλία του, εκτείνεται σε απόσταση πάνω από 3 χιλιόμετρα όπου καλύπτεται με λεπτή χρυσή άμμο και είναι άρτια οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους. 
Οι χελώνες Caretta-Caretta εναποθέτουν τα αυγά τους στην παραλία, ανάμεσα στα βράχια γεγονός που είναι ευρύτερα γνωστό.
Η θέα από την παραλία είναι μαγευτική, αλλά εξίσου όμως μαγευτικές είναι οι γεύσεις και οι μυρωδιές που σας αιχμαλωτίζουν από την πρώτη στιγμή και σας κατευθύνουν στην Οικογενειακή Ψαροταβέρνα Γιώργος
Η ψαροταβέρνα ”Γιώργος”, αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους λάτρεις του Καλού παραδοσιακού Φαγητού, των θαλασσινών και των ψαρικών. 
Πρόκειται για έναν χώρο άνετο, ζεστό, φιλικό, με καταπληκτικό περιβάλλον, κυριολεκτικά δίπλα στη Θάλασσα και με τον Αριστείδη να σας υποδέχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 
Πρωταγωνιστής όμως στην ψαροταβέρνα Γιώργος είναι η ποιότητα, η επιλογή της πρώτης ύλης και η ποικιλία του φρέσκου και καλού ψαριού με την προσωπική καθημερινή συμβολή και επιμέλεια της νοικοκυράς του καταστήματος την κυρία Άννα.
Η οικογένεια του Αριστείδη Τσαγκαράκη είναι συνεχώς σε επιφυλακή με μοιρασμένες αρμοδιότητες που με μεράκι, ανθρωπιά και αγάπη δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να περάσετε μια υπέροχη και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.